Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii s bazénom-Strekov(N138-12-FRADa)

168 000 €
Interné ID: N138-12-FRADa
Ulica: Csillagova ulica
Obec: Strekov
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

N138-12-FRADa

Link na video obhliadku: youtu.be/CAbqik608xc?si=17OUK0RHspqEKiWX

Ponúkame vám na predaj trojizbový rodinný dom vo vyhľadávanej vinárskej oblasti obce Strekov. Dom sa nachádza v tichej ulici bez premávky, len pár metrov od viníc a vínnych pivníc. Je napojený na všetky inžinierske siete a disponuje PVC žumpou s možnosťou napojenia na budúcu kanalizáciu. Dom stojí na rovinatom pozemku s rozlohou 655 m² a obytnou plochou približne 110 m².

V interiéri nájdete 3 izby a 2 kúpeľne s toaletou. Kuchyňa spojená s obývačkou je vybavená krbom a novým komínom. K domu patrí terasa s rozlohou 35 m² a zapustený bazén (5x3x1,5 m) s podsvietením, automatickou filtráciou a dávkovačom bazénovej chémie, umiestnený v záhradnom domčeku. Dom prešiel v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou vrátane inžinierskych sietí, omietok, zateplenia a výmeny PVC okien a dverí s trojsklom. Časť pozemku je pokrytá zámkovou dlažbou, ďalšia časť je trávnatá s okrasnými rastlinami a automatickým závlahovým systémom. Pivnica je klenbová, čo dodáva domu tradičný charakter. Vstup na pozemok je možný z dvoch strán, pričom je zabezpečený kamerovým systémom.

Lokalita je ideálna na celoročné bývanie alebo ako víkendový dom. Dom sa predáva kompletne zariadený vrátane terasového nábytku, bazénových lehátok a veľkého plynového grilu. Strecha bude čoskoro vymenená, čo je zahrnuté v cene. Mesačné náklady na bývanie sú veľmi nízke, čo prispieva k atraktívnosti tejto ponuky.

Obec Strekov poskytuje základnú občiansku vybavenosť vrátane potravín, pošty, autobusovej zastávky, základnej a materskej školy, ambulancie, pohostinstva a vinárstva. Obec je vzdialená 25 km od mesta Nové Zámky, 30 km od hraničného a kúpeľného mesta Štúrovo a 35 km od mesta Komárno.

Cena: 168 000 € s možnosťou dohody pri rýchlom jednaní.

Radi vám pomôžeme s financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti prostredníctvom nášho finančného poradcu. Naše ceny zahŕňajú províziu za kompletný servis a sú schválené majiteľom. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
110 m2
Plocha pozemku:
655 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme