Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NOVOSTAVBA RODINNÉHO BUNGALOVU S KRÁSNOU ZÁHRADOU - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

155 000 €
Interné ID: N005-12-ANOE
Ulica: Vyšné Valice
Obec: Vyšné Valice
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:N005-12-ANOE
VIDEO SI POZRITE VLOŽENÍM TOHTO LINKU DO PREHLIADAČA:.youtube.com/watch?v=rk3Vrt7TXYg&ab_channel=realitn%C3%A1%C5%A0tvoRKa
POPRECHÁDZAJTE SA PO DOME VLOŽENÍM TOHTO LINKU DO PREHLIADAČA: my.matterport.com/show/?m=t4YeWnNBn8o
Exkluzívne vám ponúkame novostavbu rodinného/rekreačného domu určeného pre náročného klienta, ktorý hľadá kvalitne postavený, zariadený a plne vybavený dom, do ktorého už netreba investovať, stačí sa len nasťahovať a užívať si maximálne pohodlie v nádhernej prírode.
Dom je prízemný, typu bungalov, jeho podlahová plocha predstavuje 85m2 + terasa o rozlohe 8m2. Celková rozloha pozemku je 2585 m2, v súčasnej dobe sa rieši dokúpenie vedľajšieho pozemku o rozlohe 900m2, ktorý si bude môcť užívať už nový majiteľ tejto nehnuteľnosti a bude to zahrnuté do tejto ceny nehnuteľnosti. Celá výstavba bola realizovaná certifikovanou stavebnou spoločnosťou, k dispozícii sú projekty, kolaudačné rozhodnutia, revízne správy a tiež projektová dokumentácia na výstavbu garáže, ktorá ešte nebola zrealizovaná.
Dom je postavený z tehál zn. Porotherm, je zateplený 10 cm polystyrénom, strecha je pokrytá betónovou škridlou zn. BRAMAC, na celom dome sú plastové okná. Miestnosti sú vykurované elektrickými konvektomatmi, ďalším zdrojom tepla je aj šamotový sporák na drevo, ktorý môže slúžiť na varenie, pečenie a je zároveň zabezpečuje vynikajúcu výhrevnosť. Tento sporák je napojený na azbestový komín s krbovou vložkou. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom v kúpeľni. Voda je čerpaná z vŕtanej studne o hĺbke 30m s objemom zásobníka na 500 litrov vody, do domu je zavedená elektrina 230/400V, na odpadovú a splaškovú vodu je osadená certifikovaná betónová nádrž s objemom 5000 litrov. K dispozícii je televízia aj internet.
Dom dispozične pozostáva z chodby, spálne, detskej izby, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, a kuchyne prepojenej s obývacou izbou, z ktorej je umožnený východ na terasu a tá je zárukou príjemného posedenia s nádherným výhľadom na okolitú záhradu plnú nízkokmenných, aktívne rodiacich ovocných stromov, o ktoré je profesionálne postarané. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou a chladničkou.
Benefitom pre milovníkov ovocných stromov sú vynikajúce podmienky na ich pestovanie a vo svojej záhradke nájdete 40 rodiacich ovocných stromov: 14 sliviek rôznych odrôd, 5 hrušiek rôznych odrôd, 3 marhule, 5 čerešní skorých aj neskorých, 2 duly, 2 višne, 4 orechy (aj červené pre alergikov), a 5 jabĺk. Na polievanie záhrady je k dispozícii aj druhá studňa situovaná v zadnej časti záhrady.
Dom sa nachádza vo veľmi pokojnej, tichej, čistej a udržiavanej obci Vyšné Valice, osadenej v prírode, a samotná poloha domu Vás takmer určite milo prekvapí. Vedie k nej asfaltová príjazdová cesta, ktorá je v celej obci. Nie je tu takmer žiadna premávka a ničím nerušený oddych je tu zárukou.
Cena: 155 000 € vrátane zariadenia aj spotrebičov - tak, ako je viditeľné na záberoch.
Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
2585 m2
Úžitková plocha:
93 m2
Plocha pozemku:
2585 m2
Zastavaná plocha:
93 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme