Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, rodinný dvojdom, investičný projekt, 316m2, Rosina, okr. Žilina (N006-12-NINEa)

170 000 €
Interné ID: N006-12-NINEa
Obec: Rosina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

(N006-12-NINEa)
Ponúkame na predaj rozostavaný dvojdom v atraktívnej lokalite Rosina. Táto nehnuteľnosť predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú projekt na dokončenie podľa vlastných predstáv.
Každá bytová jednotka pozostáva: vstupná chodba, priestranná obývacia miestnosť spolu s kuchyňou, 3x izba, kúpeľňa, samostatné WC, komora, vonkajší uzatvárateľný priestor, záhrada
Nehnuteľnosť v stave hrubej stavby sa predáva: za jeden objekt 170 000 € ponúkajú sa dva objekty na predaj v sume 340 000 €, majiteľ je ochotný dokončiť výstavbu domu do štádia finálnej úpravy s navýšením 20 000 € za jeden objekt, celkom 40 000 €.
Majiteľ je ochotný zrealizovať dokončovacie práce aj okolo pozemku, bezpečnostná brána a úpravy okolia.
Rozostavaná nehnuteľnosť ponúka dostatok priestoru na prispôsobenie interiéru podľa vašich predstáv. Stavba je postavená z kvalitných materiálov a je možné pokračovať v jej dokončení alebo prispôsobiť podľa vlastných potrieb.

Výhody: Možnosť dokončenia podľa vlastného dizajnu, dobrá lokalita, pokoj, zabezpečenie kamerovým systémom, skvelá investičná príležitosť detailov.

Cena: 1 objekt- 170 000 € plus dohoda, 2 objekty- 340 000 € plus dohoda.
V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis, cena je odsúhlasená majiteľom, možnosť dohody o cene v prípade rýchleho jednania.
Podrobnosti radi poskytneme na obhliadke nehnuteľnosti.
Tel. číslo +421 902 669 943 e-mail: necedova@novebyvaniereality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
132 m2
Plocha pozemku:
316 m2
Balkón:
nie
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme