Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PRESTÍŽNE KANCELÁRSKE PRIESTORY /N224-26-OTKA/

6 €/mesiac
Interné ID: N224-26-OTKA
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

Popis nehnuteľnosti

N224-26-OTKA

Kto chce podnikať a mať lukratívne kancelárske priestory na prestížnej adrese v Bratislave s výhľadom na Operu, Filharmóniu a hotel Carlton z jednej starny a z druhej strany a to sme stále v jednej veľkej open space miestnosti do vnútrobloku s átriom - tak ste na správnej adrese.

Pripravujeme pre Vás na prenájom kancelárske priestory priamo v historickom centre o rôznych výmerách, od 114 m2, 148 m2, 168 m2.
Je len na Vás aký veľký priestor potrebujete na reprezentatívne pôsobenie svojej firmy v hlavnom meste.

Kancelárie sú presvetlené krásnymi oknami, plne klimatizované, s miestnosťami so sklenými, prípadne pevnými priečkami na vnútorné členenie priestoru, s kuchynkou s umývačkou, skladovými priestormi, oddelenými toaletami pre dámy a pre pánov.

V historickej budove je recepcia, strážna služba, budova napojená na security.

Krásne historické schodisko, moderný výťah, upratovanie, správca budovy, všetko, čo potrebujete pre Váš komfort. Nehovoriac o tom, že všade sú vynikajúce reštaurácie, kaviarne, hotel Carlton, Galérie...

Cena: začína od 6 EUR/mesiac + energie do 11 EUR/mesiac + energie
Pripravíme Vám Nájomnú zmluvu a dohodneme pre Vás priestory podľa Vašich požiadavok.

Neváhajte ma kontaktovať na +421 915 417 374 alebo kacerova@novebyvaniereality.sk

Rada Vás prevediem touto historickou budovou v srdci Bratislavy a poviem viac. Toto miesto pozná každý a keď budete mať po pracovných povinnostiach - do Opery, Divadla, Filharmónie to máte na skok. Vy aj Vaši klienti - alebo na dobrú kávu, pracovný obed, či večeru s atmosférou Starého Mesta.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
148 m2
Počet izieb:
6
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme