Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj stavebný pozemok Horná Maríková

53 000 €
Interné ID: 013-DASEa
Obec: Horná Mariková
Okres: Považská Bystrica
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj stavebný pozemok s ideálnymi podmienkami na výstavbu vášho vysnívaného domu!
Lokalita: Obec Horná Maríková
Výmera:921 m²
Cena:53 000 €
Prístup: pozemok má priamu prístupovú cestu
Inžinierske siete: k dispozícii na pozemku

Prečo kúpiť tento pozemok?
1. Krásna prírodná lokalita: Horná Maríková je známa svojou nádhernou okolitou prírodou, čistým vzduchom a pokojnou atmosférou. Ideálne miesto na život ďaleko od ruchu mesta.
2. Perfektná dostupnosť: pozemok má výbornú dostupnosť s priamou prístupovou cestou, čo zjednodušuje stavebné práce a denný prístup do domu.
3. Pripravené na výstavbu: všetky inžinierske siete sú už zavedené, čo znamená, že môžete okamžite začať s výstavbou.
4. Výhodná cena: za 53 000 € získate výborne situovaný pozemok s rozlohou až 921 m² – ideálne na postavenie rodinného domu alebo chalupy.
5. Kvalitná infraštruktúra: obec Horná Maríková poskytuje základné služby, no zároveň ponúka blízkosť k väčším mestám, čo zabezpečuje pohodlie a komfort života. Nechajte sa očariť touto výnimočnou ponukou a zaistite si miesto na bývanie alebo rekreáciu v jednej z najkrajších oblastí Slovenska!

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na čísle 0907664154, emailom sekerkova@novebyvaniereality.sk
Ako realitný maklér som tu, aby som vám pomohola s celým procesom kúpy a zodpovedala akékoľvek otázky, ktoré môžete mať.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
921 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme