Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj, krásne zrekonštruovaný trojizbový byt s garážou-Želiezovce(N140-113-FRAD3)

109 000 €
Interné ID: N140-113-FRAD3
Ulica: Komenského
Obec: Želiezovce
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N140-113-FRAD3

Link na 3D virtuálnu obhliadku: my.matterport.com/show/?m=JWGBfZTFnAu

Link na video obhliadku: youtu.be/ek3ThEkEnkU?si=zN-UuM--kgyDniYP

Hľadáte ideálne bývanie kúsok od centra mesta?

Ponúkame vám na predaj priestranný a elegantný trojizbový byt na Komenského ulici v Želiezovciach, okres Levice, ktorý bol v roku 2020 kompletne zrekonštruovaný, vrátane stierok, podláh, okien, dverí a kompletnej elektro a vodoinštalácie. Vychutnajte si komfort bývania v byte o výmere 80 m², postavenom z kvalitnej tehly, s vlastným plynovým kotlom a podlahovým kúrením pre maximálne pohodlie.

Dispozične je byt veľmi prakticky rozdelený. Na prízemí vás privíta vstupná chodba a technická miestnosť. Na poschodí sa nachádzajú tri nepriechodné izby, moderná kuchyňa s elegantnými spotrebičmi a štýlová kúpeľňa spojená s toaletou. Súčasťou bytu je aj vlastná garáž, ktorá zabezpečí pohodlné a bezpečné parkovanie. Byt sa predáva vrátane všetkých kuchynských spotrebičov, takže sa môžete ihneď nasťahovať a začať si užívať nové bývanie bez starostí.

Byt sa nachádza v tesnej blízkosti polikliniky, obchodu a známeho parku v Želiezovciach. Centrum mesta, škola a nákupné centrum sú dostupné približne 5 minút chôdze.

Ak hľadáte moderný byt s garážou v dobrej lokalite, tento byt môže byť pre vás ideálnou voľbou. Cena tohto bytu je 109 000€

Nezabúdajte, že prostredníctvom nášho finančného poradcu vám radi pomôžeme s financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti. Naše ceny zahŕňajú províziu za kompletný servis a sú schválené majiteľom.

Neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky! Váš nový domov čaká na vás!

Želiezovce má kompletnú občiansku vybavenosť, cyklotrasu ktorá vedie cez námestie sv. Jakuba spája príjemné prostredie Hrona priamo s mestskou časťou Želiezoviec, kaštieľ Eszterházyovcov, ktorý sa nachádza v parku Franza Schuberta. Kaštieľ je chránený ako národná kultúrna pamiatka.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
80 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme