Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, štvorizbový rodinný dom so skladovým priestorom a s garážou- Bíňa(N137-12-FRADE)

44 900 €
Interné ID: N137-12-FRADE
Obec: Bíňa
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

N137-12-FRADE

Link na video obhliadku: youtu.be/0bzwQQzGJ7o?si=6hxP07TgWjui05YE

Ponúkame vám exkluzívne na predaj štvorizbový rodinný dom na pozemku o rozlohe 1190 m² v obci Bíňa, okres Nové Zámky. Tento rodinný dom, postavený z pálenej tehly s úžitkovou plochou približne 110 m², je súčasťou dvojdomu a nachádza sa v pôvodnom stave. Prešiel však menšou rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené plastové okná, dvere a radiátory.

Dom dispozične pozostáva z chodby v tvare písmena L, troch samostatných izieb a jednej priechodnej izby. Ďalej tu nájdete kúpeľňu, špajzu, kotolňu a kuchyňu z ktorej vedú dvere napríklad na budúcu terasu. Dom je napojený na elektrinu a vodu zo studne, plynová prípojka sa nachádza pred domom (momentálne je odpojená) a obecná voda je dostupná pred pozemkom. Kúrenie je momentálne riešené na tuhé palivo a ohrev vody na elektrický bojler.

Na pozemku sa nachádza garáž s výmerou 23 m² a murovaná skladová budova s výmerou 12 m², ktorá môže byť využívaná aj ako dielňa.

Obec Bíňa ponúka základné služby ako škola, škôlka, pohostinstvo, obchody, vlaková a autobusová zastávka. Je len 16 km vzdialená od hraničného a kúpeľného mesta Štúrovo a 15 km od mesta Želiezovce.

Cena tejto nehnuteľnosti je 44 900 € a pri rýchlom jednaní je možná dohoda na cene.

Nezmeškajte túto príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes!

Sme pripravení pomôcť vám s financovaním kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho finančného poradcu. Naše ceny zahŕňajú províziu za komplexný servis a sú schválené majiteľom.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
110 m2
Plocha pozemku:
1190 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme