Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj, trojizbový byt po rekonštrukcii-Levice(N136-113-FRAD3)

96 000 €
Interné ID: N136-113-FRAD3
Ulica: Textilná
Obec: Levice
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N136-113-FRAD3

Link na 3D virtuálnu obhliadku: my.matterport.com/show/?m=FmLWJUjhgSc

Link na video obhliadku: youtube.com/watch?v=G_UOwWSgb-c

Ponúkame vám na predaj trojizbový byt o výmere 63 m2 na Textilnej ulici v okresnom meste Levice. Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 7 v zateplenom bytovom dome. Bytová dispozícia zahŕňa vstupnú chodbu, ktorá vedie do priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou. Ďalej tu nájdete samostatnú spálňu so vstupom na loggiu a nepriechodnú detskú izbu. Z chodby je prístupná špajza, kúpeľňa a oddelená toaleta.

Byt je vybavený vstavanými skriňami o šírke cca 3 metre v dvoch izbách, plastovými oknami a presklenou vonkajšou stenou v spálni, ktorá vedie na loggiu. Nové jadro bytu je kompletne zrekonštruované, vstupné dvere sú bezpečnostné značky Sherlock, a kuchynská linka je robená na mieru. Vo vstupnej chodbe je dlažba a v izbách laminátová podlaha. Súčasťou bytu je aj loggia orientovaná do dvora s detským ihriskom a pivnica o rozlohe cca 4 m2.

Cena tohto bytu je 96 000 € pričom pri rýchlom jednaní je možná dohoda na cene.

Radi vám pomôžeme s financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti prostredníctvom nášho finančného poradcu. Naše ceny zahŕňajú províziu za kompletný servis a sú schválené majiteľom.

Nezmeškajte túto príležitosť a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
63 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme