Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, stavebný pozemok - Pohronský Ruskov(N135-14-FRAD)

31 200 €
Interné ID: N135-14-FRAD
Ulica: Dukelská
Obec: Pohronský Ruskov
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte miesto pre váš nový domov, máme pre vás skvelú ponuku!

Ponúkame vám na predaj pekný, slnečný, oplotený stavebný pozemok v tichej časti obce Pohronský Ruskov, okres Levice. S rozlohou 1066 m2, šírkou 22 m a dĺžkou 46 m, je táto nehnuteľnosť skvelou voľbou pre vaše nové bývanie. Všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrika a kanalizácia) sú dostupné tesne pred pozemkom.

Obec Pohronský Ruskov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, vrátane potravín, telocvične, knižnice, pošty, lekárne, školy a zdravotnej starostlivosti v rámci samostatných ambulancií pre dospelých, deti a dorast a stomatológa. Vlaková zastávka v obci uľahčí váš pohyb.

Taktiež si môžete vychutnať blízkosť termálnych kúpeľov v hraničnom meste Štúrovo, ktoré je vzdialené len 24 km, Želiezovce nájdete v tesnej blízkosti len 10 km od obce Pohronský Ruskov. Okresné mesto Levice je tiež ľahko dostupné v pohodlnej vzdialenosti 33 km.

Cena 31 200 €, pri rýchlom jednaní možná dohoda.

Naše ceny sú vrátane provízie za komplexný servis a sú schválené majiteľom.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1066 m2
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme