Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3-IZBOVÝ BYT HNÚŚŤA -EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

51 000 €
Interné ID: N006-113-ANOE
Ulica: 1. mája
Obec: Hnúšťa
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

ID:N006-113-ANOE
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj priestranný a svetlý 3-izbový byt na Ul. 1.mája v Hnúšti. Byt je v pôvodnom stave, nachádza sa na 3. poschodí z ôsmych s výťahom a jeho úžitková plocha je 69,61m² + pivnica. Okná sú plastové. Bytové jadro je síce pôvodné, ale veľmi zachovalé a steny umakartu sú 5cm hrubé. Kúpeľňa je pomerne veľká, WC je osobitne. Podlahy v kuchyni a na chodbe sú pokryté keramickou dlažbou a v izbách sú veľmi zachovalé PVC/linoleum. Byt dispozične pozostáva z priestrannej chodby a 3 izieb. Do každej izby sa vchádza z chodby. Všetky miestnosti sú veľmi optimistické a svetlé. Mesačné náklady na bývanie pre 1 osobu predstavujú 138 € nájom, 10 € plyn, 20€ elektrika. Parkovanie je zabezpečené priamo pred bytovým domom, ale je tu možnosť zakúpiť si aj vlastné parkovacie miesto. V byte je zavedený internet aj satelitná TV. V bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádza hypermarket TESCO, základná škola, materská škola, potraviny, cukráreň, zmrzlina, železničná stanica, autobusová stanica, a v blízkosti potraviny Coop Jednota, pizzeria, reštaurácie, lekári a ďalšia občianska vybavenosť. Susedstvo ako aj okolie je veľmi slušné a príjemné.
Cena 51 000€ V byte zostáva chladnička zn.Whirlpool, práčka zn. Whirlpool, celé zariadenie z obývacej izby a šatníková skriňa v spálni.
Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
družstevné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
69.61 m2
Úžitková plocha:
69.61 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme