Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, stavebný pozemok-Pohronský Ruskov(N128-14-FRADE)

25 000 €
Interné ID: N128-14-FRADE
Ulica: Orechový rad
Obec: Pohronský Ruskov
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

N128-14-FRADE

Hľadáte miesto pre váš nový domov? Máme pre vás ideálnu príležitosť!

Link na video obhliadku: youtu.be/7cB3eDyS69M?si=ZnVoyRFAqVpZBsQ-

Ponúkame vám na predaj slnečný stavebný pozemok v obci Pohronský Ruskov, okres Levice. Pozemok má rozlohu 2647 m2, šírku 93 m a dĺžku 56 m, čo z neho robí skvelú voľbu pre vaše nové bývanie. Všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina a kanalizácia) sú dostupné tesne pred pozemkom. Na pozemku sa nachádzajú úrodné ovocné stromy ako hruška, čerešňa a orech. Podľa územnoplánovacej informácie (ÚPI) je maximálna zastavanosť do 50 % a povolené sú dve nadzemné podlažia (2NP).

Obec Pohronský Ruskov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, vrátane potravín, telocvične, knižnice, pošty, lekárne, školy a zdravotnej starostlivosti v rámci samostatných ambulancií pre dospelých, deti a dorast, a stomatológa. Vlaková zastávka v obci uľahčí váš pohyb.

Cena: 25 000 €

Naše ceny sú vrátane provízie za komplexný servis a sú schválené majiteľom. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Taktiež si môžete vychutnať blízkosť termálnych kúpeľov v hraničnom meste Štúrovo, ktoré je vzdialené len 24 km, Želiezovce nájdete v tesnej blízkosti len 10 km od obce Pohronský Ruskov. Okresné mesto Levice je tiež ľahko dostupné v pohodlnej vzdialenosti 33 km.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2647 m2
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme