Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj, štvorizbový rodinný dom- Veľké Ludince(N127-12-FRADE)

0 €
Interné ID: N127-12-FRADE
Obec: Veľké Ludince
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

N127-12-FRADE

Link na video obhliadku: youtu.be/be59Kq9M7d8?si=N-uIped1JiRXcmK4

Ponúkame vám na predaj krásne zrekonštruovaný štvorizbový rodinný dom v obci Veľké Ludince, okres Levice. Dom má úžitkovú plochu približne 130 m2 a nachádza sa na pozemku s výmerou 828 m² a so celkovou šírkou 16 metrov.

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane novej strechy, elektroinštalácie a vodoinštalácie. Posledné úpravy boli dokončené v roku 2020. Kúrenie je riešené plynovými gamatkami.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so slnečnou predsieňou, dvoch priestranných, nepriechodných izieb, jednej menšej izby s prístupom do kúpeľne, kuchyne spojenej s obývacou izbou a špajze. K domu patrí terasa a dve skladové miestnosti. Na pozemku sa nachádza aj garáž.

Cena dohodou. Radi vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho finančného poradcu. Naše ceny zahŕňajú províziu za kompletný servis a sú schválené majiteľom.

Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.


K dispozícii sú základné občianske služby v obci, ako je materská škola, základná škola, potraviny, pošta, lekáreň a lekárske ambulancie.

Veľké Ludince sa nachádza približne 19 km od mesta Želiezovce, 38 km od Nových Zámkov a 36 km od Levíc a 28 km od mesta kúpeľného a hraničného mesta Štúrovo.

Turistika:

Môžete si vychutnať prechádzky po malebnom vidieckom prostredí s bohatou prírodou. Okolité lúky, poľa a lesy poskytujú ideálne trasy pre príjemné prechádzky a objavovanie krásy okolitej prírody. Zároveň si môžete vychutnať pokoj a pokojnú atmosféru tohto miesta.

Rybolov:

V blízkosti sa nachádzajú rôzne rybníky a jazerá, ktoré sú ideálne pre rybárčenie. Môžete sa tešiť z chytania rôznych druhov rýb, ako sú sumce, kapor, alebo iné druhy, ktoré sa tu vyskytujú. Nech už ste začiatočník alebo skúsený rybár, nájdete tu vhodné miesto pre svoje obľúbené hobby.

Cykloturistika:

Okolité cesty a chodníky vám umožnia objavovať krásy vidieckeho prostredia a pokochá sa scenériou Nitrianskeho kraja. Môžete si naplánovať výlety rôznej obtiažnosti a dĺžky podľa svojich preferencií.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
130 m2
Plocha pozemku:
828 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme