Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RODINNÝ DOM, TOČNICA - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

Rezervované
Interné ID: NO27-12-JOZIE
Ulica: Točnica
Obec: Točnica
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:N027-12-JOZIE
Ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom stave nachádzajúci sa v malej tichej dedinke Točnica vzdialenej od okresného mesta Lučenec len 10 km. Dom je postavený z pálenej tehly na rovinatej parcele o rozlohe 697m2. Má zavedenú elektrinu, vodu pripojenú z obecného vodovodu, plyn, a kanalizáciu vyvedenú do vlastnej žumpy. Dom pozostáva z prízemia, ktoré tvorí chodba, schodisko, 1 miestnosť a technická miestnosť, kde je umiestnený plynový kotol a vodomer. Na nadzemnom podlaží sa nachádza chodba a 3 miestnosti. Je tu priestor na vybudovanie kúpeľne a tiež malá špajza. Na priestrannom dvore je studňa a plechová garáž. Nehnuteľnosť potrebuje rekonštrukciu a až po jej realizácii bude vhodná na trvalé bývanie alebo aj na rekreačné účely. Točnica je obec vzdialená od rýchlostnej cesty R2 len pár kilometrov a v jej blízkosti sa nachádza vodná nádrž Ružiná určená na kúpanie a vodné športy, a tiež vyhľadávaný zámocký wellness hotel v Haliči - Galicia Nueva. Obec je obklopená lúkami a lesmi, vhodnými na prechádzky, cykloturistiku, hubárčenie a iné pohybové aktivity. Nehnuteľnosť je bez tiarch.
Cena domu je 40 000€
Odporúčame osobnú obhliadku kde dohodneme záležitosti určite k Vašej spokojnosti.
Prostredníctvom našich finančných špecialistov Vám pomôžeme s financovaním kúpy tejto nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ BEZPEČNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Ponúknite Vašu nehnuteľnosť na predaj ak uvažujete o jej predaji. Ozvite sa mi a určite sa dohodneme. Vždy mám, resp. viem rýchlo nájsť záujemcov, ktorí čakajú možno práve na Vašu nehnuteľnosť. Tiež uvítam typy na predaj a kúpu akýchkoľvek nehnuteľností. Za typ sa dobre a seriózne odmením.

Doplňujúce informácie

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
697 m2
Úžitková plocha:
85 m2
Plocha pozemku:
697 m2
Zastavaná plocha:
338 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme