Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Elegancia a Komfort: Nový Dom v Zubrohlave

0 €
Interné ID: N036–12–VEDO
Ulica: pri škole
Obec: Zubrohlava
Okres: Námestovo
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Na predaj alebo prenájom Novostavba rodinného domu v Zubrohlave

Hľadáte nový domov v srdci Oravy? Ponúkame na predaj priestranný a svetlý rodinný dom v obci Zubrohlava, ktorý je dokonalým miestom pre váš nový začiatok.

Detaily nehnuteľnosti:

Stav objektu: Novostavba, ktorá je pripravená na okamžité bývanie.
Prízemie: Vstupná predsieň vedie do technickej miestnosti s WC a sprchovým kútom. Srdcom domu je veľká kuchyňa spojená s obývačkou, ktorá je ideálna pre rodinné a spoločenské stretnutia.
Vrchné podlažie: Po schodoch sa dostanete na vrchné podlažie, kde sa nachádzajú tri izby - perfektné pre pokojný spánok, prácu alebo hry. Kúpeľňa spojená s toaletou poskytuje pohodlie a súkromie.
Výhody:

Lokalita: Zubrohlava je obec s bohatou históriou a krásnou prírodou, ktorá ponúka množstvo možností pre turistiku a relax.
Dizajn: Moderný a funkčný dizajn s dôrazom na komfort a praktickosť
.
Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Tento dom môže byť práve to pravé miesto pre vás a vašu rodinu.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Plocha pozemku:
272 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
2
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme