Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA KRÁSNY STAVEBNÝ POZEMOK 4993m2, HRUŠOVO - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

21 000 €
Interné ID: N004-14-ANOE
Ulica: Hrušovo
Obec: Hrušovo
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

ID:N004-14-ANOE
VIDEO SI VIETE POZRIEŤ NA: youtu.be/P12UmljUDyk
Chalupári, milovníci prírody a pokojného bývania, máte jedinečnú možnosť vlastniť nádherný stavebný pozemok so záhradou o rozlohe 4993m2, ktorý sa nachádza v prírodou obklopenej koncovej časti obce Striežovce, prislúchajúcej k obci Hrušovo v okrese Rimavská Sobota. Bonusom je výborné susedstvo a 7 km vzdialené vyhľadávané rekreačné stredisko s plážou - Teplý vrch a tiež rybársky revír vo vodnej nádrži Teplý vrch.
Prístupová cesta k pozemku je asfaltová, samotný pozemok je obdĺžnikového tvaru, v prednej časti pozemku sa nachádzajú pôvodné základy a časti kamenných múrov pôvodného domu s veľmi zachovalou kamennou pivnicou. Tento pôvodný dom je zapísaný aj na liste vlastníctva a je naň určené aj súpisné číslo. Stredná časť pozemku je rovinatá, zadná časť pozemku - záhrada je mierne svahovitá s krásnym výhľadom na okolie.
Prípojka na elektriku je v dosahu za hranicou pozemku a na vodu je možné sa pripojiť z obecného vodovodu, ktorého potrubie vedie cez hranicu pozemku. Pred vstupom na pozemok sa nachádza studňa.
Realizovať sa tu môžu hospodári aj pestovatelia rôznych plodín alebo ovocného sadu.
V obci Hrušovo sa nachádzajú potraviny, pošta, autobusová zastávka, obecný úrad a evanjelický kostol. V tejto obci môžete využiť niekoľko možností na trávenie voľného času v krásnom tichom prostredí s čistým ovzduším. Okrem celoročného bývania či chalupárčenia, sú tu ideálne možnosti na hubárčenie, rybolov, turistiku a tiež cykloturistiku, keďže obec je súčasťou cyklotrasy Kyjatice-Kadlub-Hrušovo.
Cena: 21 000 € Neváhajte nás kontaktovať a určite sa dohodneme.
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy tejto nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
4993 m2
Plocha pozemku:
4993 m2
Voda:
verejný vodovod

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme