Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

N285-14-ZULIE Stavebný pozemok v obci Riečka / Banská Bystrica - Podlavice

32 €/m2
Interné ID: N285-14-ZULIE
Ulica: Riečka
Obec: Riečka
Okres: Banská Bystrica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

N285-14-ZULIE
Ponúkam Vám na predaj stavebný pozemok v obci Riečka, nachádzajúcej sa nad mestskou časťou Banská Bystrica - Podlavice. Pozemok má rozlohu 2 451m2, je situovaný na južnom svahu nad obcou. Prístup k pozemku je po obecnej asfaltovej ceste a po spevnenej 4m širokej prístupovej ceste. K pozemku je vydané Územné rozhodnutie pre stavbu rekreačnej chaty a žumpy. K pozemku je vypracovaná kompletná projektová dokumentácia k stavbe a výstavbe chaty určenej k rekreačnému využívaniu. Projekt stavby a kompletná projektová dokumentácia je kupujúcemu k dispozícii bezodplatne. Možnosť pripojenia na vodu a elektriku je zo vzdialenosti cca 150 m. Taktiež je možné vybudovať vlastnú studňu, prameň sa nachádza len cca 50 m od pozemku. Na pozemku je možné urobiť rôzne terénne úpravy podľa uváženia nového majiteľa, nakoľko hlavná a stavebná časť pozemku je v katastri registrovaná ako ostatná plocha. Pozemok je vhodný na výstavbu rekreačného objektu, prípadne aj rodinného domu. Cena pozemku je 32 Eur za m2,zahŕňa kompletný právny servis ako aj poplatky spojené s prevodom a prepisom nehnuteľnosti.
V prípade ďalších informácií a dohodnutia obhliadky ma neváhajte kontaktovať tel. 0948 881 639 alebo na klucka@novebyvaniereality.sk.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2451 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme