Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj, chalupa-Uhliská(N123-13-FRADE3)

149 000 €
Interné ID: N123-13-FRADE3
Obec: Uhliská
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

N123-13-FRADE3

Link na video obhliadku: youtu.be/IC29u6scCIw

Link na 3D virtuálnu obhliadku: my.matterport.com/show/?m=HtCoRecizaD

Ponúkame vám na predaj útulný rekreačný domček vhodný aj na celoročné bývanie v malebnej obci Uhliská, okres Levice. Uhliská ležia na juhozápadnom výbežku Štiavnických vrchov, obklopené krásnou a nedotknutou prírodou. Domček s úžitkovou plochou cca 180 m2 sa nachádza na veľkom slnečnom pozemku o rozlohe 2495 m2. Prešiel kompletnou rekonštrukciou, pričom bol zachovaný pôvodný šarm drevených okien a dverí.

Dispozične sa domček skladá z prízemia a podkrovia. V prízemí nájdete vstupnú chodbu, predsieň, dve nepriechodné izby, kuchyňu a dve kúpeľne s toaletami. Podkrovie ponúka jednu izbu a dve ďalšie nepriechodné izby. V obývacej izbe a spálni sa nachádza krb, kde môžete tráviť romantické chvíle a zahriať sa. Dom je napojený na verejný vodovod a kúrenie je riešené na elektrické konvektory ale je možné vykúriť aj s krbom. K domčeku patrí aj vonkajší skladový priestor na náradie a kôlňa.

Na pozemku sú umiestnené dve studne a rozvíjajú sa tu ovocné kríky a stromy. Domček ponúka nielen príjemné bývanie, ale aj bohaté možnosti pre oddych a zábavu. Jeho cena je 149 000 €.

Radi vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti. Naše ceny zahŕňajú províziu za komplexný servis a sú schválené majiteľom.

Okolie Uhlísk a obce Banská Štiavnica, zapísanej na zoznam svetového dedičstva UNESCO, poskytuje množstvo turistických atrakcií a možností na aktívny oddych. V blízkosti nájdete jediný vodopád Štiavnických vrchov - Uhliský vodopád, ktorý je vysoký 4 metre. Obec má vynikajúcu dostupnosť do miest ako Bratislava 2H, Banská Bystrica 1H, Nitra 1H a samotná Banská Štiavnica je vzdialená len 20 minút jazdy autom. Štiavnické vrchy sú ideálnou destináciou pre turistiku a v lete si môžete užiť krásne jazerá Tajchy a Richňava. Pre zimné športy sú k dispozícii lyžiarske strediská Salamandra Resort, SKI Krahule a ďalšie.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
180 m2
Plocha pozemku:
2495 m2
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Kanalizácia:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme