Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne predaj pozemku-vinice a orna pôda Trnava pri Laborci, okr. Michalovce

29 990 €
Interné ID: N054-14-JARU
Ulica: Trnava pri Laborci
Obec: Trnava pri Laborci
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Vinice

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj nehnuteľnosť v obci Trnava pri Laborci: vinica a orná pôda s celkovou rozlohou 1754 m2.

Orná pôda na parcele 647/1 o rozmeroch 567 m2. Pozemok o šírke 12m a dĺžke 50m. Ideálna pre pestovanie ovocia a zeleniny. Vhodná pre rôzne poľnohospodárske činnosti.
Vinica na parcela 649 o rozmeroch 499 m2. Nehnuteľnosť o šírke 7m až 13m a dĺžke 47m. Pozemok vinice s výhľadom na okolitú prírodu a Zemplínsku Šíravu. Vhodná pre milovníkov vína a vinohradníctva.
Vinica na parcele 650 o rozmeroch 688 m2. Rozmery nehnuteľnosti šírka 13m a dlžka 65m. Ďalší pozemok s bohatým potenciálom pre vinohradnícku činnosť. Ideálna pre pestovanie rôznych odrôd hrozna.
V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru.
Cena je 29990 eur.
V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať, veľmi rád si s Vami dohodnem osobné stretnutie a zodpoviem Vám všetky Vaše otázky.

rusnak@novebyvaniereality.sk 0951 381 363

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1754 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme